bancamsports

Kosmetologi

Kosmetologi

Skönhet bor där hälsan bor!

kosmetolog arbetar med honung för hårborttagning

Sockervaxning

Om ni vill ha sidenhud välkomnar vi er till vår klinik i Nacka. Vi erbjuder två olika hårborttagningar, sockervaxning (sugaring) och vaxning.

Vi bryr oss om hälsa och skönhet både hos kvinnor och män. Vår specialist är utbildad hudterapeut med många års erfarenhet. Vi gör effektiva behandlingar utifrån kundens behov och ger råd gällande hudvård.

kosmetolog arbetar med honung för hårborttagning

Honungsmassage

Vidare erbjuder vi också en unik behandlingsmetod sk honungsmassage. Honungsterapi är en utmärkt behandlingsform för att motverka överansträngning, trötthet i kroppen, depression, sömnlöshet, smärta i muskler eller celluliter. Läs mer (visa sidan på kosmetologi).

Honungsmassage som terapi är uppskattad för sin förmåga att lindra stress och lugna nervsystemet.  Honungsterapi är en utmärkt behandlingsform för att motverka överansträngning, trötthet i kroppen, depression och sömnlöshet.

 Honungsterapin hjälper också till att hitta harmoni och balans. Honungsmassage rekommenderas till personer som har problem med magen så som metaboliska störningar, huvudvärk, smärta i muskler och ryggrad eller celluliter. Honungen har en antiinflammatorisk effekt som främjar läkning av sår och mikrosprickor.

Verkan av honungsmassagen sker genom en intensiv rengöring av huden. Denna massageteknik möjliggör för honungen att tränga djupt in i porerna och kunna absorbera toxiner. En liknande effekt är svårt att uppnå med andra massagemetoder.

Vi bryr oss om hälsa och skönhet både hos kvinnor och män. Vår specialist är utbildad hudterapeut med många års erfarenhet. Vi gör effektiva behandlingar och ger råd om hudvård.

Vårt motto är: ” Skönhet bor där hälsan bor!”.

kosmetolog arbetar med honung för hårborttagning
kosmetolog arbetar med honung för hårborttagning
kosmetolog arbetar med honung för hårborttagning
kosmetolog arbetar med honung för hårborttagning

Kontakta oss

Adress

Sensomotorisk kontrollsträning kan utföras isometrisk eller dynamisk där träningssyfte är ur ett tredimensionellt synsätt. Sensomotorisk kontrollsträning involverar koordination, balans och kroppsmedvetenhet i funktionella rörelsemönster.  

Med hjälp att identifiera kroppens asymmetrier samt felbelastningar, utifrån hur kroppen rör sig i rummet, kommer vi att erbjuda kunden att förstärka sina tillfälliga strukturella svagheter där slutsatsen blir medvetandegöra och specificera tränings så att ge varje individ möjlighet att uppnå bästa livskvalitet under en livsstil av aktivitet, prestanda och deltagande.