bancamsports

Ansiktsmassage
med ultraljud

Ansiktsmassage
med ultraljud

Vad är ansiktsmassage med ultraljud?

Ansiktsmassge med ultraljud är en behandlingsmetod där man låter ultraljudsvågorna penetreras in i huden med hjälp av olika frekvens. Generellt kan man säga att ultraljuden gör så att musklerna slappnar av och stimulera läkningen i vävnaden.

Syfte med Ansiktsmassage med ultraljud ?

Denna behandling hjälper till att mjuka upp kroppsvävnader, främja ämnesomsättning, påskynda blodcirkulationen, stimulera nervsystemet och förbättra cellernas funktion. Därför anses tillämpningen av ultraljudsvågor ge en mer terapeutisk verkan och optimal effekt än genom andra vanliga instrument.

Fördelar av ansiktsmassage med ultraljud:

– förbättrar blodcirkulationen och lymffunktionen
– aktiverar produktionen av kollagen
– förbättrar hudens övergripande struktur
– ansiktslyft
– ögonbrynslyft
– krymper porer
– eliminerar ögonpåsar och mörka ringar

Massagebehandlingen utförs med vitaminer och peptider.

Irina Banda - BanCam Naprapat & Hälsa

Vi bryr oss om hälsa och skönhet både hos kvinnor och män. Vår specialist är utbildad hudterapeut med många års erfarenhet. Vi gör effektiva behandlingar och ger råd om hudvård.

Vårt motto är: ” Skönhet bor där hälsan bor”.

Kontakta oss

Adress

Sensomotorisk kontrollsträning kan utföras isometrisk eller dynamisk där träningssyfte är ur ett tredimensionellt synsätt. Sensomotorisk kontrollsträning involverar koordination, balans och kroppsmedvetenhet i funktionella rörelsemönster.  

Med hjälp att identifiera kroppens asymmetrier samt felbelastningar, utifrån hur kroppen rör sig i rummet, kommer vi att erbjuda kunden att förstärka sina tillfälliga strukturella svagheter där slutsatsen blir medvetandegöra och specificera tränings så att ge varje individ möjlighet att uppnå bästa livskvalitet under en livsstil av aktivitet, prestanda och deltagande.