bancamsports

Om oss

Vi ser till helheten

BanCam Naprapat & Hälsa är en klinik som ligger i hjärtat av Nacka och har kunder i hela Sicklaön, från Värmdö till Sickla. Vi arbetar med naprapati, massage, hudbehandlingar, träning samt 3D-baserad rörelseundersökning & analys.

Vi motiveras av att kunna ge allt ifrån privata personer, idrottsföreningar, företag samt friskvårds- & försäkringskunder en optimal helhetslösning utifrån objektiva undersökningar kring personens fysiska status.

Känslan av att kunna hjälpa, lindra och få kroppen i balans är magisk, och det är härligt att förebygga skador med rätt sorts träning, rörelse och behandling. Vi jobbar allt ifrån naprapatbehandlingar, triggerpunkts- till djupgående muskulära- och hudbehandlingar.

Vi hjälper även att våra kunder och patienter att utifrån åkomma samt diagnos öka kunskapen med hjälp av våra observativa undersöknings-metoder.

Carlos Banda, BanCam Naprapat & Hälsa

Som fotbollsspelare på elitnivå i Djurgården och Juniorlandslaget kom jag ofta i kontakt med naprapater. Jag såg hur bra deras rehabilitering med uttänjda ledband, slitna menisker, vrickningar och ryggproblem var. De fick oss spelare sugna på att spela igen. Naprapaten kunde se den verkliga orsaken till smärtan och lindra den båden kort- och långsiktigt.

Själv fick jag både akuta behandlingar och tips för en snabb och bra rehabilitering. Smärtorna försvann och jag lärde mig även att förebygga skador. De inspirerade mig till att själv utbilda mig till naprapat och hjälpa andra. Ett val jag aldrig ångrat. Och det är kul att verka som naprapat i Nacka.

För mig är det viktigt att se till helheten. Därför har jag skapat en metod vilken skall generera till en tydligare information kring personens eller idrottarens status. Genom att skapa en objektiv bild på personens rörelse och hållning, bidrar det till lättare att behandla och korrigera lidande i kroppen. Slutligen skapas en medvetenhet för personen, och då kan personen förändras till en starkare och mer motivera person.

Carlos Banda – Legitimerad Naprapat

Irina_om oss

Trots universitetsutbildning inom ekonomi och många årsarbeten som revisor, har jag alltid varit intresserad av hälsa och skönhet. Jag släppte aldrig min dröm och gick olika kroppsvårdskurser. Efter många års erfarenheten som hudterapeut/ massör så vet jag att skönhet går hand i hand med hälsa.

Jag tar hand om mina kunders hälsa och hygien. En av de mest populära tjänsterna som jag erbjuder är sockervaxning. Den här proceduren är populär inte bara bland kvinnor utan även bland män.

Vidare erbjuder jag en unik tjänst som kallas honungsmassage. Honungsterapi är en utmärkt behandlingsform för att motverka bland annan överansträngning i muskler och stress.

Det viktigaste för mig är att se mina kunder friska, vackra och glada! 

Irina Banda- Hudterapeut /Massör

Naprapatbehandling
Naprapatbehandling

Kontakta oss

Adress

Sensomotorisk kontrollsträning kan utföras isometrisk eller dynamisk där träningssyfte är ur ett tredimensionellt synsätt. Sensomotorisk kontrollsträning involverar koordination, balans och kroppsmedvetenhet i funktionella rörelsemönster.  

Med hjälp att identifiera kroppens asymmetrier samt felbelastningar, utifrån hur kroppen rör sig i rummet, kommer vi att erbjuda kunden att förstärka sina tillfälliga strukturella svagheter där slutsatsen blir medvetandegöra och specificera tränings så att ge varje individ möjlighet att uppnå bästa livskvalitet under en livsstil av aktivitet, prestanda och deltagande.