bancamsports

Om oss

Vi ser till Helheten


Som fotbollsspelare på elitnivå i Djurgården och Juniorlandslaget kom jag ofta i kontakt med naprapater. Jag såg hur bra deras rehabilitering med uttänjda ledband, slitna menisker, vrickningar och ryggproblem var. De fick oss spelare sugna på att spela igen. Naprapaten kunde se den verkliga orsaken till smärtan och lindra den båden kort- och långsiktigt.

Själv fick jag både akuta behandlingar och tips för en snabb och bra rehabilitering. Smärtorna försvann och jag lärde mig även att förebygga skador. De inspirerade mig till att själv utbilda mig till naprapat och hjälpa andra. Ett val jag aldrig ångrat. Och det är kul att verka som naprapat i Nacka.

För mig är det viktigt att se till helheten. Därför har jag skapat en metod vilken skall generera till en tydligare information kring personens eller idrottarens status. Genom att skapa en objektiv bild på personens rörelse och hållning, bidrar det till lättare att behandla och korrigera lidande i kroppen. Slutligen skapas en medvetenhet för personen, och då kan personen förändras till en starkare och mer motivera person.

Carlos Banda – Legitimerad Naprapat

Naprapat ger behandling till en patient med muskelskada
Naprapat ger behandling till en patient med muskelskada

Kontakta oss

Adress