bancamsports

Privat sjukvårds-
försäkring

Privat sjukvårds-
försäkring

Privat sjukvårdsförsäkring! 

Många privata sjukvårdsförsäkringar erbjuder behandlingar hos naprapater och massörer som en del i den vård som du får tillgång till. BanCam Naprapat & Hälsa har avtal med dem flesta försäkringsbolag där vi erbjuder skräddarsydda upplägg som passar just dig med hjälp av ditt försäkringsbolags premie. 

Detta bidrar till att vi utgår inte enbart utifrån din diagnos eller smärta, utom vi sätter rörelsen och funktionen som en viktig utgångspunkt, för att förstärka medvetenheten hos kunden och effektivisera behandlingsplanen.

Nyttja din sjukvårdsförsäkring hos oss

Visste du att kan nyttja din sjukvårdsförsäkring hos en legitimerad Naprapat på BanCam Naprapat & Hälsa och få den hjälp som du behöver.

Strukturen och upplägget kan skilja sig mellan de olika försäkringsbolagen.  Nedan finner du försäkringsbolag som vi samarbetar med där du kan läsa vad som gäller för just ditt försäkringsbolag. Oftast behöver du kontakta försäkringsbolaget innan du bokar det första besöket i ett ärende.

Försäkringsbolag vi samarbetar med:

Folksam logotype
Falck logotyp
Länsförsäkringar logotyp
SEB logotyp
Euro Accident hälsa logotyp
Vardia logotype
DKV-Hälsa-logo
Bliwa logotyp
if logotyp
BNP Paribas logo

Kontakta oss

Adress

Sensomotorisk kontrollsträning kan utföras isometrisk eller dynamisk där träningssyfte är ur ett tredimensionellt synsätt. Sensomotorisk kontrollsträning involverar koordination, balans och kroppsmedvetenhet i funktionella rörelsemönster.  

Med hjälp att identifiera kroppens asymmetrier samt felbelastningar, utifrån hur kroppen rör sig i rummet, kommer vi att erbjuda kunden att förstärka sina tillfälliga strukturella svagheter där slutsatsen blir medvetandegöra och specificera tränings så att ge varje individ möjlighet att uppnå bästa livskvalitet under en livsstil av aktivitet, prestanda och deltagande.