bancamsports

För friskvård

För friskvård

Utnyttja ditt friskvårdsbidrag hos BanCam Naprapat & Hälsa så hjälper vi att skräddarsy ett upplägg med helheten som utgångspunkt.

Genom att nyttja ditt friskvårdsbidrag hos BanCam Naprapat & Hälsa så hjälper vi att skräddarsy ett upplägg med helheten som utgångspunkt. Utifrån en helhetslösning så kan vi kombinera den kompletta observativa rörelseanalys samt manuella behandlingar vid inlösning av ditt friskvårdsbidrag.

Friskvårdspaketet erbjuds både till friskvårdsleverantörskunder samt företagare som vill ta del av sin friskvård. Friskvårdspaketet går att kombineras med både massage samt lättare slag av naprapati.

Friskvårdsleverantörer vi samarbetar med:

wellnet logotyp
Actiway logotyp
epassi logotyp

Privat sjukvårds-
försäkring

Privat sjukvårds-
försäkring

Skräddarsy din behandlingsplan hos ditt
försäkringsbolag med hjälp av ett
3D observativ rörelseanalystest.

Många privata sjukvårdsförsäkringar erbjuder behandlingar hos naprapater och massörer som en del i den vård som du får tillgång till. BanCam Naprapat & Hälsa har avtal med dem flesta försäkringsbolag där vi erbjuder skräddarsydda upplägg som passar just dig med hjälp av ditt försäkringsbolags premie. 

Detta bidrar till att vi utgår inte enbart utifrån din diagnos eller smärta, utom vi sätter rörelsen och funktionen som en viktig utgångspunkt, för att förstärka medvetenheten hos kunden och effektivisera behandlingsplanen.

 

Försäkringsbolag vi samarbetar med:

Folksam logotype
Falck logotyp
Länsförsäkringar logotyp
SEB logotyp
Euro Accident hälsa logotyp
Vardia logotype
DKV-Hälsa-logo
Bliwa logotyp
if logotyp
BNP Paribas logo
Process för 3D-test, rörelseanalys
Naprapat, behandlingar på jobbet, må bra, hälsa
Naprapat, behandlingar på jobbet, må bra, hälsa
Naprapat, behandlingar på jobbet, må bra, hälsa
Naprapat, behandlingar på jobbet, må bra, hälsa
Naprapat, behandlingar på jobbet, må bra, hälsa

Kontakta oss

Adress

Sensomotorisk kontrollsträning kan utföras isometrisk eller dynamisk där träningssyfte är ur ett tredimensionellt synsätt. Sensomotorisk kontrollsträning involverar koordination, balans och kroppsmedvetenhet i funktionella rörelsemönster.  

Med hjälp att identifiera kroppens asymmetrier samt felbelastningar, utifrån hur kroppen rör sig i rummet, kommer vi att erbjuda kunden att förstärka sina tillfälliga strukturella svagheter där slutsatsen blir medvetandegöra och specificera tränings så att ge varje individ möjlighet att uppnå bästa livskvalitet under en livsstil av aktivitet, prestanda och deltagande.