bancamsports

Hudbehandlingar

Hudbehandlingar

Sockervaxning

Om ni vill ha sidenhud välkomnar vi er till vår klinik som ligger i centrala Nacka (intill Nacka Forum). Vi erbjuder två olika hårborttagningar, sockervaxning (sugaring) och vaxning.

Sockervaxning, även känd som sugaring, sockring, persisk vaxning eller orientalisk vaxning, är smidig och hygienisk metod av hårborttagning! Sockervaxning är skonsammare metod av hårborttagning jämfört med traditionell vaxning. Vid vaxning appliceras varmt vax på huden. När vaxet kallnat avlägsnas håret, inklusive hårrötterna. Detta gör att din vaxning håller längre än rakning. 
Under sockervaxning dras håren av i hårväxtens riktning vilket minskar risken för irriterad hud och inåtväxta hårstrå. Med sockervaxning avlägsnar man effektivt hårväxt och döda hudceller. Huden lämnas mjuk och peelad efter sugaring. 
 
Vår specialist i Nacka är utbildad hudterapeut med erfarenhet över 10 år som gör effektiva behandlingar och ger råd gällande hudvård.
Vi bryr oss om hälsa och skönhet både hos kvinnor och män. 
 
Bra att veta om sockervaxning innan ett besök:
 
   – Den optimala hårlängden som gäller för sugaring är minst 6 mm eller en tidsintervall på 2 veckor efter rakning.
   – Vi rekommenderar att skrubba huden 1-2 dagar innan sugaring.
 
Efter sockervaxning:
 
   – Vi rekommenderar att vårda huden med speciella produkter som erbjuds i vårt sortiment. Vår hudterapeut ger råd om produkterna och hudvård.
   – Undvik att träna, sola och basta direkt efter sugaring.
Honungsmassage

Honungsmassage

Honungsmassage som terapi är uppskattad för sin förmåga att lindra stress och lugna nervsystemet.  Honungsterapi är en utmärkt behandlingsform för att motverka överansträngning, trötthet i kroppen, depression och sömnlöshet.

 Honungsterapin hjälper också till att hitta harmoni och balans. Honungsmassage rekommenderas till personer som har problem med magen så som metaboliska störningar, huvudvärk, smärta i muskler och ryggrad eller celluliter. Honungen har en antiinflammatorisk effekt som främjar läkning av sår och mikrosprickor.

Verkan av honungsmassagen sker genom en intensiv rengöring av huden. Denna massageteknik möjliggör för honungen att tränga djupt in i porerna och kunna absorbera toxiner. En liknande effekt är svårt att uppnå med andra massagemetoder.

Ansiktsmassage med ultraljud

Ansiktsmassge med ultraljud är en behandlingsmetod där man låter ultraljudsvågorna penetreras in i huden med hjälp av olika frekvens. Generellt kan man säga att ultraljuden gör så att musklerna slappnar av och stimulera läkningen i vävnaden.

Vidare hjälper denna behandling till att mjuka upp kroppsvävnader, främja ämnesomsättning, påskynda blodcirkulationen, stimulera nervsystemet och förbättra cellernas funktion. Därför anses tillämpningen av ultraljudsvågor ge en mer terapeutisk verkan och optimal effekt än genom andra vanliga instrument.

Fördelar av ansiktsmassage med ultraljud:

– förbättrar blodcirkulationen och lymffunktionen
– aktiverar produktionen av kollagen
– förbättrar hudens övergripande struktur
– ansiktslyft
– ögonbrynslyft
– krymper porer
– eliminerar ögonpåsar och mörka ringar

Massagebehandlingen utförs med vitaminer och peptider.

Irina Banda - BanCam Naprapat & Hälsa

Vi bryr oss om hälsa och skönhet både hos kvinnor och män. Vår specialist är utbildad hudterapeut med många års erfarenhet. Vi gör effektiva behandlingar och ger råd om hudvård.

Vårt motto är: ” Skönhet bor där hälsan bor”.

Hårborttagning på rygg
Sockervaxning
Honung
Honungsmassage
Kosmetologi_behandling 1.jpg

Kontakta oss

Adress

Sensomotorisk kontrollsträning kan utföras isometrisk eller dynamisk där träningssyfte är ur ett tredimensionellt synsätt. Sensomotorisk kontrollsträning involverar koordination, balans och kroppsmedvetenhet i funktionella rörelsemönster.  

Med hjälp att identifiera kroppens asymmetrier samt felbelastningar, utifrån hur kroppen rör sig i rummet, kommer vi att erbjuda kunden att förstärka sina tillfälliga strukturella svagheter där slutsatsen blir medvetandegöra och specificera tränings så att ge varje individ möjlighet att uppnå bästa livskvalitet under en livsstil av aktivitet, prestanda och deltagande.