bancamsports

Diatermi med CRI metoden hjälper din hud att se yngre ut?

Diatermi med CRI metoden hjälper våra kunder att se yngre ut?

Diatermi med CRI metoden hjälper din hud att se yngre ut? Behandling med Diatermi med CRI metoden

Vad är Diatermi med CRI metoden?

Diatermi med CRI metoden är en terapeutisk teknik som vi använder på BanCam kliniken i Nacka sedan ett par månader sedan. Vår specialist är utbildad hudterapeut med många års erfarenhet där hon kombinera flera olika effektiva behandlingar och ger råd om hudvård. 

 Men vad är Diatermi med CRI metoden för behandling och hur hjälper den dig med föryngringen?. 

Diatermi med CRI metoden genererar i  högfrekvent elektrisk ström för att utföra massage och stimulera hudens yta. Diatermi är en form av elektroterapi som har använts inom medicin och skönhetsterapi i flera år. Ansiktsmassage med diatermi kan ha flera potentiella fördelar och hjälpa med olika hudrelaterade problem och estetiska bekymmer.

Diatermi med CRI Metoden, även känd som kontrollerad radiofrekvensinduktion, är en avancerad teknik inom estetisk medicin och hudvård som används för att behandla olika hudproblem och främja hudföryngring. 

 Denna behandling är en icke-kirurgisk behandling med minimala biverkningar och återhämtningstid. 

Diatermi med CRI metoden hjälper din hud att se yngre ut? Diatermi behandling med CRI metoden

Andra fördelar där Diatermi med CRI metoden hjälper din hud att se yngre ut?:

  1. Förbättrad cirkulation: Den elektriska strömmen som används under diatermi-ansiktsmassagen kan öka blodcirkulationen i ansiktet. Detta kan hjälpa till att förbättra hudens lyster och ge en mer strålande hudton.

  2. Ökad kollagenproduktion: Ansiktsmassage med diatermi kan stimulera produktionen av kollagen, ett protein som är avgörande för hudens elasticitet och fasthet. Detta kan bidra till att minska synliga rynkor och fina linjer samt ge en fastare och mer ungdomlig hud.

  3. Mindre puffig: Genom att främja lymfatisk dränering kan ansiktsmassage med diatermi hjälpa till att minska puffighet och svullnad i ansiktet. Detta kan vara särskilt fördelaktigt för personer med mörka cirklar under ögonen eller svullnad runt kinderna.

  4. Djupare penetration av hudvårdsprodukter: Ansiktsmassage med diatermi kan förbättra absorptionen av hudvårdsprodukter genom att öppna upp porerna och öka permeabiliteten hos hudens översta skikt. Detta kan hjälpa till att maximera effekten av topikala behandlingar och serums som appliceras efter massagen.

Liksom andra former av massage kan ansiktsmassage med diatermi hjälpa till att främja avslappning och minska stressnivåerna, därtill att hjälpa din hud att se yngre ut. Detta kan bidra till en känsla av välbefinnande och lugn samt minska spänningar i ansiktsmusklerna. Diatermi-ansiktsmassage kan hjälpa till att minska inflammation och främja läkning av akneutbrott och andra hudproblem. Den ökade cirkulationen kan också bidra till att avlägsna toxiner och orenheter från huden.

BanCam Naprapat & Hälsa
Hudterapeut och naprapat på BanCam Naprapat & Hälsa klinik

Tidigare artiklar

Sockervaxning!

Sockervaxning? Sockervaxning, även känd som sugaring, sockring, persisk vaxning eller orientalisk vaxning, är smidig och hygienisk metod av hårborttagning! Sockervaxning är skonsammare metod av hårborttagning

Read More »

Diatermi med CRI-metoden!

Diatermi med CRI- metoden? Diatermibehandling är en termisk behandlingsmetod där man med hjälp av högfrekvent elektromagnetisk värmer delar av kroppen. CRI-metoden (Capacitive, Resistive, Ions-Resonance)-  hjälper

Read More »

Naprapatbehandling!

Naprapatbehandling? Naprapatbehandling tar sin utgångspunkt i den diagnosen naprapaten ställt. Utifrån denna utformas en behandlingsplan för hur naprapaten bäst kan behandla patientens symptom med utgångspunkt

Read More »

Följ oss på Facebook

Sensomotorisk kontrollsträning kan utföras isometrisk eller dynamisk där träningssyfte är ur ett tredimensionellt synsätt. Sensomotorisk kontrollsträning involverar koordination, balans och kroppsmedvetenhet i funktionella rörelsemönster.  

Med hjälp att identifiera kroppens asymmetrier samt felbelastningar, utifrån hur kroppen rör sig i rummet, kommer vi att erbjuda kunden att förstärka sina tillfälliga strukturella svagheter där slutsatsen blir medvetandegöra och specificera tränings så att ge varje individ möjlighet att uppnå bästa livskvalitet under en livsstil av aktivitet, prestanda och deltagande.