bancamsports

Ansiktsmassage med Ultraljud!

Ansiktsmassage med ultraljud?

 Ansiktsmassage med ultraljud, även känd som ultraljuds ansiktsbehandling, är en skönhets- och hudvårdsbehandling som använder ultraljudsteknik för att förbättra hudens utseende och textur. Här är några viktiga aspekter av ansiktsmassage med ultraljud:

Hur fungerar det? Denna behandling använder en liten handhållen apparat som genererar högfrekventa ljudvågor. Dessa ljudvågor skickas in i huden och kan ha flera fördelar för huden

Ansiktsmassage_3-kopiera

Fördelar av ansiktsmassage med ultraljud💯:

– aktiverar produktionen av kollagen

– förbättrar blodcirkulationen och lymffunktionen

– förbättrar hudens struktur

– ansiktslyft

– ögonbrynslyft

– krymper porer

– eliminerar ögonpåsar och mörka ringar

bild-BCSH-kopia

Tidigare artiklar

Sockervaxning!

Sockervaxning? Sockervaxning, även känd som sugaring, sockring, persisk vaxning eller orientalisk vaxning, är smidig och hygienisk metod av hårborttagning! Sockervaxning är skonsammare metod av hårborttagning

Read More »

Diatermi med CRI-metoden!

Diatermi med CRI- metoden? Diatermibehandling är en termisk behandlingsmetod där man med hjälp av högfrekvent elektromagnetisk värmer delar av kroppen. CRI-metoden (Capacitive, Resistive, Ions-Resonance)-  hjälper

Read More »

Naprapatbehandling!

Naprapatbehandling? Naprapatbehandling tar sin utgångspunkt i den diagnosen naprapaten ställt. Utifrån denna utformas en behandlingsplan för hur naprapaten bäst kan behandla patientens symptom med utgångspunkt

Read More »

Följ oss på Facebook

Sensomotorisk kontrollsträning kan utföras isometrisk eller dynamisk där träningssyfte är ur ett tredimensionellt synsätt. Sensomotorisk kontrollsträning involverar koordination, balans och kroppsmedvetenhet i funktionella rörelsemönster.  

Med hjälp att identifiera kroppens asymmetrier samt felbelastningar, utifrån hur kroppen rör sig i rummet, kommer vi att erbjuda kunden att förstärka sina tillfälliga strukturella svagheter där slutsatsen blir medvetandegöra och specificera tränings så att ge varje individ möjlighet att uppnå bästa livskvalitet under en livsstil av aktivitet, prestanda och deltagande.